здр. колеги имам странен прблем, перките ми за климатроника се вартят пстоянно, дори и да съм изкл. климатроника.
Известие
Collapse
No announcement yet.
странна работа
Collapse
X
-
Ако имаш предвид ветнилатора дето вкарва въздуха в купето значи най-вероятно ти се е скапала управляващата платка. При мен го имаше същия номер.
Та на първо време може да я смъкнеш (намира се точно под жабката от долната страна на вентилатора и се държи на две рапидки). После внимателно я разглобяваш и гледаш двата транзистора които са около централната пирамида (плоски, черни с по три крачета ако не знаеш как изглеждат). При мене единия беше издумкал. Ако е от тях (стискам палци да е така) отиваш в някой магазин за електронни елементи, показваш платката и казваш на продавача че ти трябва такъв транзистор. Струва около 50 стотинки и просто само си го смемяш с един поялник.
Имаче нова платка маи е над 35 кинта.Alfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
-
Споко, и аз го имам тоя проблем. Перките се включват когато си решат и започват да думкат на макс
Точно тая платка е причината, само че майстора ми каза, че не може да я възстанови и трябва да си взема нова. Лошото е, че спомена нещо за 100 лв... спомена също и, че е масово явление (което се потвърждава
)
Дано да минеш по-тънко !
Comment
Comment